Jernstøberiet vejskilt

Bolig til salg?

Jernstøberiet er et ejerbofællesskab bestående af 20 boliger. Det vil sige, at det er ejeren af den enkelte bolig, som selv står for salg m.m.
Ejerforeningen - altså bofællesskabet - ejer fællesarealer og -bygninger, som er værdisat til 0 kr.
Alle disse herligheder følger altså med i prisen, når man køber en bolig.
Nye indflyttere skal ikke godkendes af fællesskabet. Men vi foreslår, at potentielle købere fx. deltager i fællesspisning, og også læser "Derfor bor vi i Jernstøberiet", som giver en idé om, hvad man går ind til. Man er også velkommen til at kontakte bestyrelsen i forbindelse med køb af en bolig. Se kontaktsiden.

 

Bolig 3 er til salg (januar 2018)

Kontakt Andreas på
telefon 30201032
eller på email:
andreasingemann@bramsen.com
for at aftale fremvisning og få tilsendt salgsopstilling.
Klik her for at se billeder (åbner i ny fane)

Der er tale om et fint lille rækkehus med en rigtig fornuftig planløsning uden spildplads. Lille klinkebelagt entré med skab, hvor der er plads til overtøjet. Fra entréen træder man direkte ind i boligens velfungerende køkken, som er holdt i hvide elementer og med samme opvarmede klinkegulv som i entréen. Der er opvaskemaskine. Tøjvasken klares lige under boligen i den velfungerende fælles vaskekælder. Flot moderne brusebadeværelse med hvide vægfliser. Rummelig sydvendt stue med flot lys og plads til både spise-/arbejdsbord og hyggekrog. Fra stuen er der direkte udgang til fællesterrassen/-haven. Det lille soveværelse har fin plads til seng og skab og adskilles fra stuen med en skydedør.bolig3frahaven

I gåafstand har du indkøbsmuligheder, fjorden, flere gode skoler og gymnasium. Hvis du cykler, er du på 10 min. på universitetet i Trekroner eller i centrum ved domkirken og alle de specialforretninger du drømmer om. Cykler du lidt længere, er du på festivalpladsen, på stranden i Veddelev eller i Boserup Skov og dermed nationalparken Skjoldungelandet. Der er S-bus og A-bus til døren og så mange tog til København fra stationerne Roskilde og Trekroner, at du ikke behøver køreplan.

Bofællesskabet Jernstøberiet blev etableret i 1981 i et tidligere jernstøberi. Den dag i dag er bofællesskabets hjerte den gamle støberihal. Økonomien er sund, og bofællesskabet har vist sig at være meget stabilt. Her bor både børnefamilier såvel som singler, kernefamilier som fraskilte og pensionister som gymnasieelever. I alt 33 voksne og 11 børn i alderen 0-10 år. Den blandede beboersammensætning betyder, at Jernstøberiet er et sted med højt til loftet, både i konkret betydning (8 m) og i mere overført betydning.

Som beboer kommer du til at indgå i et forpligtende fællesskab. Der er de faste pligter som at stå for fællesmad sammen med to andre en hverdag om måneden, at deltage i det månedlige fællesmøde, i de fire årlige arbejdsweekender samt at være med i en arbejdsgruppe. Så er der det, som du forpligter dig til, fordi du ikke kan lade være; det være sig at skrive en sang til din hjertelige nabos guldbryllup, stille op til bestyrelsen, deltage i øl-lauget, eller vise støberbørnene, hvordan man bruger en hammer eller bager et brød. Forpligter du dig på dette, får du til gengæld fællesmad tirs-ons-tors (separat regnskab), stor have med trampolin, legeplads, svævebane, fodboldbane, køkkenhave og bålplads; cykelskur, værkstedskælder og deletrailer, pejsestue med billard, storskærms-TV og mulighed for at øve musik, fri tøjvask, adgang til industrikøkken og spisesal med plads til 50 og sidst, men ikke mindst legendariske fester og middage efter arbejdsweekender med alle dine dejlige bofæller.

Pris: 1.350.000 kr

 


top | Powered by CMSimple_XH | Template by w.scharff | Tutorial zum Template